Slipp ogräs på uppfarten

Fy, så trött du är på att rensa uppfarten från ogräs var och varannan vecka. Inget sätt verkar bra, och dessutom flyttar sig gruset mot sidorna så att du måste kratta uppfarten konstant.

Ogräsmedel, brännare och manuell rensning. Det spelar ingen roll om du lägger en duk under ditt grus, för ogräs sprids även uppifrån. Så plötsligt ligger du där på alla fyra och rensar otaliga maskrosor, grästuvor och annat som slagit rot. Plattor har du testat, och då var det ännu värre att hålla rent. För ogräset satte sig i varenda springa. Nej, nu får det vara nog. Nu tänker du göra som flera av grannarna har gjort. Nämligen satsa på en asfaltering av din uppfart. Så skönt det ska bli att kunna lägga din tid på annat. Som att rensa ogräs i rabatterna i stället.

Hållbar och stark yta

Asfalt är något som du är van att se på vägar och parkeringar. Det är ett material som är både hållbart och starkt, men som ändå släpper igenom vatten. Därför är det också ett material som mer och mer används på uppfarter till villor och fritidshus. Väljer du asfalt så kan du slippa tänka på underhåll. Du behöver inte rensa ogräs. Allt det jobbiga som du kämpar med på uppfarten kan du släppa helt och hållet. Så tänk hur mycket tid du kommer att få över till annat framöver. Samtidigt som din uppfart bara är där och ser snygg och tålig ut för all framtid.

2 Jun 2021