Målare Göteborg - ett bättre val

I samband med att man planerar att måla om så kommer det alltid en massa frågor. Vilken färg ska jag välja, hur pass mycket tid ska jag lägga ner på grundjobbet och vilka verktyg behöver jag köpa? En fråga som definitivt fler borde ställa sig handlar om man verkligen ska göra jobbet på egen hand eller om man tjänar på att anlita en målare i Göteborg? Vi tänkte här nedan gå igenom några starka argument som talar för att just det valet är det bästa - enligt följande:

  • Bättre resultat. En målare har den kunskapen som du saknar. Detta visar sig inte minst i grundarbetet där ytan som ska målas förbereds genom spackling, slipning, tvätt och grundmålning. Även om du lägger ner extremt mycket tid på ditt målerijobb så kommer du ändå inte att nå samma verkshöjd som en målare i Göteborg. Givetvis så handlar det också om vilket typ av jobb det gäller. Ska du måla om lite i barnens rum så kanske det är något du kan göra själv, men om det handlar om målning i vardagsrummet, köket eller något annat rum där ni vistas ofta så är en målare ett bra val.
  • Rot-avdraget. Du kan idag använda dig av rot-avdraget och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet som din målare i Göteborg lägger ner. Detta i kombination med att man ofta kan köpa in exempelvis färg till rabatterade priser gör det till ett ekonomiskt försvarbart val att välja en målare.
  • Garanti på jobbet. Om du ska måla fasaden så vill du också ha så lång livslängd som möjligt - och samtidigt också ett snyggt resultat. Genom att välja en målare så får du ett effektivt jobb utfört där målaren dessutom lämnar en garanti på jobbet. Det ger dig en trygghet.

 

14 Nov 2022