Vill du jobba som målare i Nacka?

Om du vill jobba som målare i Nacka ser du till att du är utbildad i måleriets konst. Du behöver ha en utbildning och jobbat som lärling ett tag innan det är dags för ett företag att anställa dig.

I Nacka kan du bli anställd som målare om du har en gedigen och bra utbildning. I vissa fall räcker det med att du gått som lärling i många år och att du nu startar med en lärlingslön i företaget innan du går över till att bli en fullt betald målare. Det kan vara bra att du är social och trevlig då du kommer ha mycket kontakt med potentiella kunder och därför behöver kunna kommunicera på ett trevligt och bemötande sätt. Det lönar sig i längden.

En målare klarar av att aktivera både den högra och vänstra delen av hjärnan

En annan förmåga, eller i vilket fall ett stort intresse, bör ligga på att vara kreativ och kunna se hur ett rum skulle kunna se ut innan det är färdigt. Det betyder att din högra del av hjärnan är ständigt aktiv och att den fungerar fint ihop med den vänstra som hela tiden är konkret. Det krävs alltså mer av dig än du kanske tror vid första tanken på att bli målare. Du kommer även att sätta upp tapeter och ibland är de så att en målare även lägger in golv. Ett fritt och omväxlande yrke med både arbetskamrater, kundkontakt och en hel del av egen arbetstid.

20 Mar 2022