Tillbyggnad som komplement till hus i Stockholm

Behöver huset mer yta? Det är enkelt att fixa en tillbyggnad i Stockholm. Har man ritningar och fått ett okej från Byggnadsnämnden är det bara att köra igång.

Man köper ett hus efter det behov man har när man köper det. Ibland kan man ju lyckas planera lite extra så att det finns utrymme för det man önskar. Har man ett intresse att skruva på motorfordon så har man med säkerhet sett till att det finns ett garage. På samma sätt som en trädgårdsintresserad person ser till att det finns trädgårdsyta att sysselsätta sig med.

Ibland kan man dock inte planera för allt. Flyttar man in nygift och utan barn kanske man planerar för ett till två barn. Åren går och man vill gärna ha en liten trea. Även minstingen i familjen kommer att vilja ha ett eget rum efter ett par år. Dessutom händer det titt som tätt att ”trean” råkar vara tvillingar så det blir både en trea och en fyra på en gång.

Tillbyggnad anpassad efter behov

Då kan man göra en tillbyggnad på huset som gör att man får ett välplanerat hus för hela familjen. För att kunna bygga till behöver man lämna in ritningar till kommunen samt få ett bygglov klart. Både ritningar och byggnation av tillbyggnaden sköts av erfarna firmor, däremot behöver man ansöka om bygglov själv. Ett tips för att få bygglov är att tillbyggnaden smälter ihop med resterande hus. Då brukar bygglovet gå som en dans.

20 Apr 2022