Stallinredning vid nybygge

För att få ett stall som fungerar enkelt och är trivsamt är det viktigt att hitta rätt stallinredning. Då kan det handla om både boxar och vattenskålar.

Stallet började sakta men säkert bli det Anna önskat. Byggnaden var en gammal ladugård som sakta men säkert renoverats till ett toppmodernt stall. Hon hade själv hittat all stallinredning och bara det hade varit ett projekt i sig. Vet man inte vad man vill ha är det lätt att gå vilse i djungeln av saker.

Men så efter mycket letande hittade Anna ett företag som hade ett bra utbud där hon kunde hitta det mesta. Vid ett besök i företagets visningslokaler och ett långt samtal med en av deras försäljare kände hon att hon hittat rätt. Kunskapen var tydlig och inredningen vacker, praktisk och prisvärd.

Stallinredning med kvalitet

När hon nu gick runt i stallet och såg över all stallinredning kände hon sig nöjd. Boxarna var generösa och utformningen och träslaget var en fröjd att vila ögonen på. Det var viktigt för Anna att alla hästar kunde sticka ut huvudet och se vad som försiggick i den långa stallgången.

Ett rum hade byggts för hästtäcken. Det skulle bli många täcken både för vinter- och sommarbruk. Rummet var varmare och byggt för att de som hade använts skulle ha möjlighet att torka. Just nu finns även vattenkoppar tillfälligt. De var det sista som skulle sättas upp. Sedan var det bara hästarna som fattades och Anna längtade till dagen då hon hörde ljudet av hovar längs stallgången. Låt detta företag hjälpa dig med inredningen till ditt stall: www.city-boxen.se

12 Jun 2022