Snygg badrumsrenovering i Upplands Väsby

I Upplands Väsby blev badrumsrenovering så mycket mer än bara ett måste när Henrik bokade in hantverkare under semestern. Det kan man kalla en riktig kärleksförklaring värd sitt namn i guld.

Anna skulle fylla 60 år och Henrik hade bokat in dem på en lyxkryssning i Karibien. Tio härliga dagar skulle de vara borta. Familj och vänner häpnade över Henriks fina gest. Men vad de inte visste var att det bara var början. Endast en person, Annas syster, var involverad i projektet. Henrik hade nämligen under lång tid smugit in samtalen dem emellan på badrumsrenoveringen i Upplands Väsby som de länge velat göra. Han visste därför precis vad hon ville ha.

Att bjuda på en badrumsrenovering

Bara några timmar efter att de lämnat huset kom de första hantverkarna. Allt var planerat in i minsta detalj. Henrik kände sig trygg då han hade vänner som anlitat bolaget tidigare. Nu skulle han och Anna bara njuta medan takläggare, elektriker, målare och rörmokare gjorde sitt. Annas syster skulle komma in när de var klara och inreda med handdukar och annat som skulle till för att göra det perfekt.

Det blev trots allt lite pirrigt när Anna och han körde in på uppfarten. Väl inne mötte systern med champagne. På badrumsdörren satt en stor rosett och ett rött hjärta fäst på ett band i samma färg. Synen som mötte henne var nästan mer än hon klarade. Där var det – hennes drömbadrum. Hur hade hon lyckats fånga denna fantastiska man som gjorde hennes värld magisk att leva i?

18 Jan 2022