Relining räddar rörsystem i Stockholm

Rören i en fastighet utsätts hela tiden för slitage och olika typer av belastning. Om du bor i Stockholm finns där företag som gör relining och räddar rören.

Det är värt besväret och en god investering att se över fastighetens rör med jämna mellanrum. Rören slits och om det uppstår sprickor eller bristningar kan en vattenläcka eller dold vattenskada bli dyrbar. Om du kontaktar ett företag som gör det som kallas relining eller rörinfodring hjälper de dig att inspektera rören.

Rörinfodring, eller relining, innebär att man sprutar in en tätningsmassa som lägger sig som ett tunt skyddande lager inuti fastighetens rör. Du behöver inte oroa dig för att rören ska gå sönder och du slipper göra ett dyrbart och krångligt stambyte. Företag som arbetar med relining har stor erfarenhet och vet vad som behöver göras.

Med relining i Stockholm kan rören i din fastighet bli som nya

När man ska utföra relining i Stockholm börjar man alltid med att först inspektera rören med en filmkamera för att se i vilket skick de är. Därefter spolar man rent hela systemet med högtrycksspruta och hett vatten innan man påbörjar själva renoveringsarbetet.

Relining innebär att yrkeskunniga hantverkare trycker in en formbar massa som lägger sig på insidan och ger rören en slät och mycket hållbar yta. Arbetet går smidigt och du slipper riva bort gamla rör vilket är både kostnads- och resurssparande. När du kontaktar ett företag som utför relining får du offert på arbetet och ett utförandecertifikat när det är klart.

3 Jul 2022