Planera bygget i tid

Det tar ofta länge från att man tänker tanken till att man börjar. Vill du bygga ut, börja tänka igenom det i tid. Var inte rädd för att ta hjälp av någon. En utbyggnad kan bli lönsam i längden.

Ni bor i det perfekta lilla huset. Det är alldeles ”lagom’’, som vi brukar säga, till er lilla familj. Att få se barnen växa upp med natur runt omkring sig, inget gör det värt att lämna det stället. Inte ens den lilla bullen i magen. En utbyggnad av huset är det enda alternativet. Här ska även denna lillknodd få växa upp.

Planeringen påbörjades så fort pluset på stickan visades. Nu är det 7 månader kvar, sen är bebis ute och huset behöver vara färdigt. Första steget är att ta kontakt med snickare. Från dem kan ni få stor hjälp, både med planering och själva bygget.

Glöm inte bort viktiga saker

När man gör en utbyggnad av huset kan det krävas att man söker om bygglov. Detta kan ta lite tid att få, så var ute i god tid. Snickare kan även hjälpa till med placering av utbyggnaden, de har full koll på var man kan riva och inte. Anlita en snickare i Nyköping som kan sin sak, fråga gärna några olika om offert på arbetet. När ni anlitar snickare kan ni även ha rätt till ROT-avdraget, kolla så det är inräknat. Ni kommer se ert hus bli större dag för dag. Med snickares hjälp går det snabbt och smidigt att bygga ut.

26 Mar 2021