Nödvändig badrumsrenovering i Sundbyberg

Det är inte alltid för utseendet som man gör en badrumsrenovering i Sundbyberg. Då och då händer saker som kräver direkta åtgärder. Det kan handla om fuktskador som hos Anderssons.

Gerd och Ingemar hade varit på långtidssemester på Cypern, något de gjorde varje år från julen till sista mars. Då var värsta vintern över och våren började göra sitt antågande. Trots att de haft det härligt kändes det alltid bra att få komma hem till huset igen. Förbereda inför den stundande sommaren och träffa barn och barnbarn. Denna gång skulle det bli annorlunda.

Gerd stod och hoppade medan Ingemar låste upp och i full fart sprang hon mot badrummet. Ingemar hörde att Gerd lät upprörd och han skyndade sig in bara för att upptäcka att golvet var täckt av vatten. När de tystnade hördes droppandet från taket där en stor fläck bredde ut sig.

Oplanerad badrumsrenovering i Sundbyberg

Huset ljöd av hantverkarnas arbete när Ingemar lämnade huset för lite lugn och ro. Gerd hade redan åkt in till stan för att träffa en väninna och titta på badrumsskåp. De hade beslutat sig för att göra en ordentlig badrumsrenovering när de ändå var tvungna att byta ut taket och mattan som fått fuktskador.

Det nya badrummet växte fram dag för dag och paret började se allt i ett ljusare sken. Tänk att de äntligen skulle få massageduschen som de länge talat om. Ingemar var mest glad över golvvärmen som innebar att han skulle slippa bli blåfrusen om fötterna när han skulle på sina nattliga toalettbesök. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringsundbyberg.se 

14 Jan 2022