Med ett snyggt tak över huvudet

Är du lycklig över ditt nya hem, men har ändå känslan av att det är någonting som skaver. Kanske taket? Om taket är fult kan det markant påverka hemmets uttryck. Tur då, att det går att ordna!

Ska du flytta till ett nytt, fint hus? Då känns det förmodligen spännande och kul. Tänk vad du kan göra med all ny yta, och att få njuta av de vackra golven och den snirkliga stuckaturen. För att inte tala om taket som är så – fult. Ja, tyvärr kan det vara så i en del bostäder. Allt är helt underbart, förutom just taket. Man kanske tänker att det inte gör så mycket, för hur ofta tittar man upp i taket, egentligen? Men faktum är att det påverkar mer än man kan tro. Taket är ju, förhållandevis, en väldigt stor yta. Och det är inte någonting man kan dölja med mattor, direkt. Däremot kan man dölja det med färg!

Takmålning innan inflyttning

Ja, man kan måla taket. Kanske har du ett tak av furubrädor, laserade i ett pigment som inte alls känns som du. Då är det bara att måla över! Eller bara och bara, man måste tänka på lite saker innan förstås. Till exempel att täcka för allting undertill så att färg inte råkar droppa på möbler. Men här har du ju guldläge – passa på innan du flyttat in alla möbler. Det är den absolut smidigaste lösningen. Lycka till med din takmålning! Det kommer bli alldeles strålande snyggt. Läs mer om takmålning på denna webbsida: takmålningstockholm.se

20 Jun 2021