Med en gallergrind kan man effektivt förhindra inbrott i Stockholm

En gallergrind ökar säkerheten och den är ett effektivt skydd mot inbrottstjuvar i Stockholm. Den fungerar bra för privatbostäder, företag och butiker.

En gallergrind förstärker skyddet mot inbrott och kan hålla de flesta tjuvar ute. Det går dessutom att specialbeställa gallergrindar i unika mått och vacker design för butiker, företag och privata hem. Bor man i exempelvis en äldre fastighet med fina gamla ytterdörrar som man inte vill byta ut kan man på insidan montera en gallergrind och få ett bättre inbrottsskydd. Detsamma gäller en äldre butikslokal. Men där kan det vara bra att också montera fönstergaller på insidan av skyltfönstren. En gallergrind måste också ha ett bra lås och man brukar kunna välja mellan exempelvis ett cylinderlås, kodlås, motorlås och modullås. Det kan vara smart att prata med sitt försäkringsbolag innna man väljer lås ifall att de har särskilda krav.

Specialdesignad gallergrind med unika mått

Den som är intresserad av att förstärka inbrottsskyddet med hjälp av en gallergrind ska vända sig till ett företag som är specialiserat på olika typer av inbrottsskydd. En gallergrind i Stockholm till en äldre fastighet kan även behöva särskilda mått. Därför kan man behöva vända sig till ett företag med egen tillverkning. Väljer man dessutom en aktör som erbjuder en totallösning får man hjälp med att allt, från måttagning till montering. Är man ekonomisk tar man in offerter från några olika företag innan man gör en beställning. Men kom ihåg att man som privatperson kan använda sig av rotavdraget på arbetskostnaden för monteringen.

5 May 2022