Målare på Östermalm väcker våningen till liv

Ingen vill bo bland färgflagor och solblekta tapeter. Anlita en målare på Östermalm för att fräscha upp din bostad, eller ge ditt rum ett helt nytt liv.

Det spelar ingen roll om din vackra våning på Östermalm har stora fönster med naturligt dagsljus, underbara parkettgolv och högt i tak. Om tapeten inte är mönsterpassad, väggfärgen flagnar och golvlisternas färg är avskavd så kommer både du och dina gäster ges ett tråkigt intryck. Det kommer att kännas lite sunkigt och ofräscht.

För att få bort den där tråkiga känslan kan du anlita en målerifirma som snabbt och smidigt kan hjälpa din bostad att återfå sin forna glans. Om du istället är sugen på att skapa en helt ny känsla hemma kan även det ordnas. Kanske en fondvägg, eller ett mörkgrönt tak? Du sätter själv gränserna och bestämmer.

Målare ger bostaden ett lyft

Du kan givetvis ta hjälp av en målerifirma även om du inte bor i en flådig våning. Om du bor litet kan en gnutta färg göra under för hur stort ett rum upplevs. Du kan välja ljusa färger för en rymligare känsla, eller skapa rum i rummet, med hjälp av nytänkande i väggfärger och tapeter.

Om du vill ha en ny stämning hemma, men inte känner dig redo för att måla om taket eller väggarna kan du istället satsa på dina snickerier. Alltså lister, dörrfoder och fönsterkarmar. Att ge dem en spännande accentfärg kan verkligen skapa en helt ny stil i hemmet. Med lite färg kan du ge bostaden ett lyft, utan att bekosta en dyr renovering.

13 Nov 2022