Låt en målare göra jobbet

Din renovering i Stockholm kommer att dra ut mer på tiden om du inte anlitar proffs. Målare är inget undantag, för de får ett bättre resultat än en glad amatör. Du ska titta på färgen länge.

En målad vägg ska se snygg ut. Det gör den inte alltid om man målar den själv. Det blir lätt ränder och märken som man inte vill ha. Du renoverar ganska sällan och du kommer att titta på den där väggen under ganska lång tid framöver. Anlita ett proffs i Stockholm för att göra målningsarbetet. Det är en bra investering när du ändå är i farten med att förnya därhemma. Exempelvis kan du anlita målerifirman Vafo och få ett bra resultat direkt.

Rätt färg och rätt nyans

Kanske vill du ha en gul vägg, eller rentav en fasad som ska vara gul. Rådfråga en proffsmålare innan du väljer nyans av gult. Det som ser trist och mesigt ut på en färgkarta kan vara helt perfekt och snyggt på väggen. Det som ser häftigt och trevligt ut på färgkartan kan vara skrikigt och fult och alldeles för mycket när man målar en större yta, som en vägg eller ett helt hus.

Målare har både kunskaper om färgen de målar med och kännedom om färglära och hur olika färgnyanser passar ihop. Dessutom har de vana vid mängder av olika målningsuppdrag så att de kan jämföra olika resultat. Lita på en fackman, för målare är inget undantag från regeln att anlita proffs. Du gör det inte bättre själv.

27 Oct 2021