Investera i solceller i Dalarna

Det är inte imorgon vi ska börja bidra till en bättre miljö utan idag. Det optimala är att använda en evig energikälla och solceller i Dalarna. Mer pengar på kontot lär ingen gråta över heller.

Framtiden har förstås redan börjat. Vi lever i den varje dag och vi har också alla möjligheter att göra den bättre för alla. De små sakerna vi gör i vardagen har stor betydelse fast vi kanske inte alltid tänker så.

Att värma våra bostäder och hålla våra elektriska apparater igång kostar pengar. Idag kostar det faktiskt mer än någonsin. Både situationen globalt och situationen på våra bankkonton är en klar indikation på att vi behöver vidta lämpliga åtgärder. En effektiv och lönande åtgärd är att skaffa solpaneler. Och jo, soltimmarna i vårt vackra landskap räcker till. Vintern är solfattig men sommarnätterna är desto ljusare.

Hitta plats för och montera solpaneler för solceller

Självklart är att ju mer plats det finns för solpaneler desto bättre är det. Allt behöver inte alltid sitta monterat på ett tak på en bostad. Även uthus eller ladugårdar fungerar fint, för att inte tala om industrilokaler eller flerbostadshus. Även marknivån har sina möjligheter och sin charm om inte taken räcker till.

Ordnar du så att din anläggning är ansluten till elnätet ligger du mycket väl till ekonomiskt. Den el du inte själv använder säljer du helt enkelt till elbolaget. Så - en anläggning med solceller kostar inte gratis men betalar sig snabbt. Utrustning och arbete rabatteras av staten och du får utsläppsfri el. Läs mer om solceller på denna hemsida: https://www.solcellerdalarna.net/

19 Dec 2021