Golvläggare i Stockholm specialiserad på trägolv

Funderar ni på att lägga in en parkett i bostaden? Ta då hjälp av en golvläggare i Stockholm som är specialiserad på parkettgolv. Här kommer några tips.

Parkettgolv passar både i äldre och mer moderna hus. Många som bygger nytt väljer till och med att lägga parkettgolv i husets alla rum. Det beror delvis på parkettgolvets stora variationsmöjlighet och att det går att anpassa efter rummet. Men givetvis också på att parkett är väldig vackert.

Fiskbensparkett, mosaikparkett, industriparkett och chevron är bara några av de olika parkettgolv som finns. Men man kan också välja träslag och om parketten ska vara ljus eller mörk. Hur en parkett ser ut och upplevs beror också på vilken ytbehandling man väljer. Tycker man att det är svårt att välja kan man alltid rådfråga en kunnig golvläggare.

Golvläggare med stort utbud av olika typer av parkettgolv

En parkett är både vacker och hållbar. Trä är också ett miljövänligt material som går att renovera och slipa då det blir slitet. Det finns med andra ord flera bra anledningar att lägga in en parkett när det är dags att lägga in nya golv i bostaden. Visst kostar en parkett lite mer än andra golv men ett snyggt golv bidrar även till att höja värdet på bostaden.

En golvläggning i Stockholm omfattas av rotavdraget. Men det kan ändå vara en god idé ta in offerter från några olika golvläggare och jämföra priser. Men tänk på att vissa golvläggare har också ett större utbud av olika typer av parkettgolv och kan även hjälpa till att hitta rätt golv.

11 Nov 2022