Försvåra för tjuven

Vill du skydda din fastighet kan du välja något som är ogenomträngligt. Något som kommer stå kvar långt efter att du har flyttat och som tål allt vad väder, vind och andra krafter kan orsaka.

Det är nog få saker som är lika hemska som att komma hem och upptäcka att det har varit inbrott. Att någon har varit inne och rotat runt i det som är ditt privata. Kanske det till och med är saker som var mycket värdefulla för dig som inte längre finns kvar. Tjuven kommer antagligen inte ens att få så mycket för det som är stulet. Men det handlar inte bara om själva stölden, utan även om att någon har varit inne i din fastighet oinbjuden. Du börjar undra hur de har kommit in och om de kan komma tillbaka. Säkert kommer tankarna snurra kring hur de har snokat runt och rotat i alla dina privata saker.

Säkerhet för företaget

Antingen det rör sig om ett inbrott i en bostad eller på ett företag så är det en stor chock och en hemsk händelse. Om inbrottet sker på ditt företag kan viktiga handlingar eller dyrbar utrustning vara borta. Och du kanske till och med har information som kan skada företaget om det läcker ut. Butiker kan också vara mycket lockande för kriminella att bryta sig in i. Därför är det många butiker som använder sig av saxgaller. Det är ett effektivt inbrottsskydd och fungerar som ett galler som du kan dra för och öppna precis hur du vill.

20 Jun 2021