Förändra miljön genom att slipa ditt betonggolv

Gör det enkelt för dig att fräscha upp miljön. Istället för att byta ut ett slitet betonggolv kan du istället välja att slipa det och få ett skinande resultat.

Betonggolv kan se smutsiga och trista ut efter ett par år. Men det finns ingen anledning att låta golvet dra ner standarden på lokalerna. Kanske har du funderat på att måla eller byta ut golvet för att ge ett bättre intryck. Men varför gå över ån efter vatten? Golvet kan bli snyggt och fräscht med slipning.

När du anlitar en kunnig och erfaren entreprenör som arbetar med att slipa betonggolv kan du få ett resultat som överträffar mycket annat. Betonggolv kan med moderna metoder bli så vackra och trendiga att de kan användas i butiker och annan offentlig miljö.

Genom att du låter slipa ditt betonggolv får det en helt ny elegans

Betong är ett naturmaterial som till stor del består av grus och sten. När man ska slipa betonggolv i Göteborg börjar man med att ta bort det översta grova lagret. När det är gjort framträder det grus och den sten som betongen är tillverkad av. Detta ger liv åt golvytan.

När ytan är slipad blir det dags för ytbehandlingen. Det är nu du kan välja mellan olja, hårdvax, såpa eller lack. Det ytskikt du väljer har olika skyddande egenskaper och ger golvet färg och karaktär. När du anlitar en seriös entreprenör för att slipa ditt betonggolv får du råd angående vad som passar din verksamhet bäst.

9 Mar 2023