Finare trädgård med fler material

Har du funderat på att skapa snygga dekorationer i trädgården med hjälp utav marksten? Skapa små sittytor eller rabatter med hjälp av vackra stenar. Ta hjälp av experter för bästa resultat.

De allra flesta trädgårdarna har enbart gräsmatta på marken. Har du ens tänkt på alla andra material du kan använda dig av för att skapa skönhet omkring dig? Förutom gräs finns en mängd olika marktäckande växter som alternativ och givetvis alla olika typer av grus, stenläggningar och plattsättningar. Dela upp trädgården i flera olika miljöer eller rum med hjälp av inramningar såsom spaljeer, häckar och buskar. Skapa trädgårdens olika golv med hjälp av en professionell stenläggare. Beroende på hur ytan ska belastas behövs olika typer av för- och underarbeten. Anlitar du en expert så behöver du inte fundera ut sådant själv, utan du kan lugnt luta dig tillbaka.

Framför och bakom huset

Förutom att skapa vackra mönster och rabattkanter med hjälp av olika stenar och plattor kan du välja att skapa en välkomnande entre och uppfart med sten eller plattor. För visst är det väl betydligt mer personligt och trevligt med en unik uppfart än en med asfalt som blir grå, trist och spricker. När du använder dig av sten eller plattor kan du välja material, form och struktur samt givetvis färg. På så vis kan du skapa en helt egen känsla för din uppfart som både blir mer personlig och trevlig. Anlita en duktig stenläggare och beskriv ungefär vad du önskar så kan de lägga fram olika förslag.

8 Dec 2020