En stålbro är ett vattentätt koncept för en vattenrik kommun

En stålbro är det perfekta valet för den kommun som kan stoltsera med ett vackert vattendrag rakt genom samhället. Underhållsfri, miljövänlig och stabil.

Att bo i en kommun med många vattendrag är ofta mycket trevligt. Vatten har en unik förmåga att skapa stämning och trivsel i en utomhusmiljö, och för många människor är det helt otänkbart att bo någonstans där det inte finns vatten. Oavsett om det är ett hav, en sjö eller en liten å.

Däremot innebär ju dessa trivsamma vattendrag vissa komplikationer vad gäller kommunikationerna i en stad. Det går att ta sig över vatten med båt, absolut. Men att lasta ur bilen och lasta i båten och lasta ur båten igen och lasta i en ny bil på andra sidan vattnet flera gånger om dagen skulle kunna driva vem som helst till vansinne. Här behövs en bro.

Så kan en stålbro förenkla kommunlivet

Och ska det byggas en bro, är det lika bra att det blir en stålbro. En stålbro är nämligen miljövänlig, underhållsfri och stabil. En riktig vinnare till bro för den kommun som vill ha ett vattentätt sätt att ta sig över vattnet. Med en stålbro slipper ni lägga tid och pengar på krävande underhåll som stänger av trafiken.

Du som ansvarar för kommunens trafikkontor kan alltså slappna av när stadsbyggnadskontoret kommer med nya planer för en stålbro. Den här gången kommer de göra både ditt och alla andra kommuninvånares liv enklare. Ni kommer till och med kunna gå över ån för att hämta vatten. Läs mer om stålkonstruktioner på denna hemsida: www.stålbro.se 

20 May 2022