En riktig byggställning sparar tid och pengar

Hyr en ordentlig byggställning till din husrenovering. Du kommer spara både tid och pengar på att kunna koncentrera dig på arbetet och inte på det du står på.

Att renovera fasaden på ett hus kan innebära en rad olika oväntade kostnader. Och ta oväntat lång tid. Även om du planerat renoveringen under lång tid vet du aldrig vad som faktiskt väntar dig när putsen väl är avknackad och huset visat sitt rätta jag.

Kanske funderar du på att välja ett billigare alternativ när det kommer till vilken byggställning du ska använda under renoveringen. Ett gott råd är att genast tänka om. I läget då du inte vet hur länge du behöver använda ställningen är det bättre att ta det säkra före det osäkra och hyra in en ordentlig byggställning redan från början.

En bra byggställning besparar dig arbetstid

Att hyra byggställning innebär visserligen en viss kostnad, men den står inte alls i proportion till det trassel som väntar dig om du försöker genomföra en långdragen renovering med ett gammalt härke till ställning som din pappa lämnat efter sig i garaget.

Att inte bara behöva renovera fasaden utan även byggställningen kommer att kosta dyrbara arbetstimmar. Och det är ju där den stora pengatjuven ligger: i arbetskostnaden. Även om du gör jobbet själv måste du räkna dina arbetstimmar som tid du kunnat lägga på avlönat arbete. En bra byggställning kommer alltså spara dig både tid och pengar. Och eftersom tid är pengar blir den ekonomiska besparingen dubbel, eller hur? Det är enkel matematik.

9 Jun 2022