En målare i Gnesta sätter ny färg på fasaden

Börjar huset se lite sjaskigt ut? Då är det läge för en ommålning. En fasadrenovering är ett stort projekt så varför inte ta hjälp av en målare i Gnesta för ett bra resultat som håller länge.

Tänk vad lite färg kan göra. Och det behöver faktiskt inte kosta en förmögenhet att fräscha upp bostaden genom att måla om eller sätta upp nya tapeter. För arbetskostnaden utnyttjar du självklart rotavdraget. För den som är ovan kan det kännas omständligt att slipa, spackla och sätta upp skyddstejp. Det tar tid att vänta på att det torkar. Och så kladdar det och resultatet blir allt annat än perfekt. En målare i Gnesta vet hur man gör för att undvika nybörjarmisstagen. En målare vet hur man undviker kladdiga fläckar och spill och har dessutom tillgång till bästa verktygen. Med penslar och rollers av superkvalitet går jobbet lättare. Så överlåt målandet till ett proffs så får du tid för annat.

Låt en målare återbruka dina gamla luckor istället för att köpa nya

Gör både miljön och plånboken en tjänst genom att fräscha upp gamla luckor istället för att köpa nytt. Det är faktiskt möjligt att renovera och måla om gamla köksluckor, dörrar, skåp och lådor. Ofta är gammal inredning tillverkad av gediget trä som efter lite slipning och kärlek förtjänar en andra chans. Och tråkiga skåp kan även målas invändigt. Handen på hjärtat – visst känns det bra att ta vara på gammalt och bidra till ett hållbart samhälle?

11 Dec 2021