En målare i Älvsjö fixar upp dina tapeter, inte tapetseraren

Har du har tapeter att sätta upp i din lägenhet i Älvsjö så ska du inte ringa tapetseraren. Du ringer till en målare. Det är nämligen denna som sköter det.

Om du behöver hjälp med tapetseringen hemma så kanske du tror att det är tapetserare du ska googla efter för att hitta någon som kan hjälpa dig. Men gör du så kommer denna att berätta för dig att det inte tillhör tapetserarens jobb, utan man kommer att hänvisa dig till en målare.

Så vad gör då en tapetserare om denna inte tapetserar väggar? Förr i tiden var det tapetserarens jobb att applicera tapeter på väggar. Men det var på den tiden då tapeter var gjorda av tyg. Så det handlade inte om vad som skulle draperas, utan med vilket material. Tyg.

En målare är den du ska ringa för applicering av tapeter

Med åren har tapeter för väggar slutat tillverkas i tyg och ersatts av papper och vinyl. Därmed slutade tapetserare tapetsera väggar och sysslar idag i huvudsak med att byta tyget på möbler. Vill du ha hjälp att tapetsera där hemma ska du därför kontakta en målare i Älvsjö.

Det är en enkel sak för en målare att få upp våderna i dina rum. Det behöver inte bli så extremt dyrt heller. När man hör timpriset kan det kännas mycket. Men då ska du tänka på att en målare inte tar lika lång tid på sig som du gör. Denna jobbar snabbt och effektivt.

28 Mar 2022