En källarrenovering Stockholm sent ska glömma

En källarrenovering i Stockholm kan skänka många efterlängtade kvadratmeter till bostaden. Men hur skapar man en källarrenovering Stockholm sent ska glömma?

Att bo i Stockholm är dyrt. Varje liten kvadratmeter av bostaden kan kosta många tusentals kronor. Stockholm är därför en stad som många familjer bor ganska trångt i. Att breda ut sig på allt för stor yta är helt enkelt alldeles för kostsamt. Istället är det ”compact living” som får vara den rådande trenden i många Stockholmska hushåll.

Den Stockholmare som lyckats få fatt i en bostad med källare gör klokt i att renovera denna. En källarrenovering i Stockholm kan vara lösningen på trångboddheten och ge många nya kvadratmeter. Men hur ska man egentligen tänka när man bestämt sig för att utföra en källarrenovering Stockholm sent ska glömma? Vilka är tricken som ger en mysig och ombonad känsla i källaren?

Tips kring en källarrenovering

Det krävs en del när man renoverar i källaren. Självklart är det viktigt att använda rätt sorts material och inte råka kapsla in fukt, men man måste även tänka till för att få rätt känsla i rummet. Ljus är en av de viktigaste detaljerna i en källare. Med rätt sorts belysning försvinner känslan av att befinna sig under markytan och rummen framstår som luftiga och stora.

Textilier bidrar även de till att skapa mysfaktor. Mjuka tyger, sköna soffor och prydnadskuddar gör källaren ombonad och inbjudande. Speciellt viktigt är det med härliga textilier i ett rum som är tänkt för avslappning. Exempelvis källarrum som ska användas som tv-rum eller sovrum.

Hitta rät företag att hjälpa dig med källarrenovering här: källarrenoveringstockholm.se

9 Mar 2023