Bor ni i Stockholm och ska göra en köksrenovering?

Köksrenovering är ett stort projekt att dra igång. Det är ett av husets alla rum som används mest. När ni ska göra en renovering av köket på Östermalm behöver ni hjälp av någon i Stockholm.

Ska ni sätta igång med att renovera köket hemma i Stockholm? Det är ett stort projekt som kräver både tid, engagemang och pengar. Det är ett rum som vi ofta använder, kanske ett av de mest använda rummen egentligen. Vi lagar mat, äter dagens alla måltider där tillsammans och det blir liksom en samlingspunkt för hela familjen i slutet av varje dag. Köket bör vara en plats där man är tillsammans och varför inte lagar mat tillsammans som en gemensam grej för hela familjen?

Vad behöver ni ha för slags kök?

Att renovera köket ger ett enormt lyft. Både rent estetiskt som färger och inredning, men också när det gäller möjligheterna till att laga mat. Man kan planera sitt nya kök på en mängd olika sätt. Behöver man ha mycket bänkyta? Då kanske man vill ha en köksö. Eller det kanske räcker med en liten bänkyta för att istället bygga ett ordentligt skafferi? Man kan designa och göra om sitt kök precis så som man önskar ha det. Vad behöver just ni i er familj? Vad vill ni få ut av ert kök och behöver ni ens ha stor yta för matbord, eller kommer era middagar att intas i ett annat rum? På så vis får ni mer plats till att bygga kök.

29 Sep 2021