Badrumsrenovering höjer bostadsvärdet på Lidingö

Att renovera badrum är ett spännande projekt att genomföra i hemmet. En badrumsrenovering höjer dessutom bostadsvärdet både i Lidingö och dess omnejd.

Stefan och Anna satt vid köksbordet på kvällen med varsin kopp grönt te. Alla barnen hade kanske inte somnat, men de hade i alla fall lagt sig för kvällen. De pratade ofta om allt mellan himmel och jord medan de drack kvällskoppen med te.

Det var många år sedan de hade flyttat in i bostaden nu. Tre barn senare dessutom så började saker bli slitna. Våtrumsmattan i badrummet hade de varit trötta på redan vid inflytt. De hade tänkt att det var bättre att slita ut den först när barnen var små.

Nu började barnen bli stora och längtan efter ett badrum med kakel och klinkers hade väckts till liv igen. Att göra en badrumsrenovering skulle definitivt höja husets standard. Dessutom behövde man inte skämmas för att släppa in någon i badrummet längre.

Badrumsrenovering ett lyft för hemmet

Stefan och Anna började skissa upp planer och tankar vid köksbordet. De räknade på ekonomi och vad de önskade. Ny toalett, en annan dusch, snyggt kakel och golvvärme stod på önskelistan. Snart stod det klart att deras lilla bostad på Lidingö skulle få sig ett lyft värt namnet.

De skulle anlita professionella hantverkare att göra badrumsrenoveringen. Det var ett självklart val eftersom hantverkarna har rätt certifikat för renoveringen. Lite lyx skulle de toppa med. Bland annat dubbla handfat och en dusch med regnskogskänsla skulle de ha. Ett drömbadrum skulle det bli helt enkelt.

1 Nov 2022