Är det dags för fönsterbyte i er BFR?

Ett hus bör vara i gott skick för att klara av att stå emot de yttre påfrestningar som det utsätts för. Fönster är en sådan sak till exempel. Skulle ni behöva göra ett fönsterbyte i er BRF kanske?

Ni är ett gäng härliga människor som bor tillsammans i en bostadsrättsförening. Ni tar alla god hand om huset och har regelbundet möten tillsammans om hur ni ska lägga era gemensamma pengar. Nu behöver ni göra ett fönsterbyte i bostadsrättsförening. De gamla fönstren är inte i särskilt gott skick och många av er klagar på att det drar kallt om vintern. Ni behöver kontakta någon som kan hjälpa er med att få upp nya fönster i ert hus. Det kommer göra både utsidan snyggare och ni kommer kunna behålla värmen inomhus istället för att den åker rätt ut genom fönstren.

Fönsterbyte är en god investering i er BRF

Att genomföra ett fönsterbyte på en hel byggnad eller fastighet kostar pengar. Men det är en väl gjord investering i ert boende. Det kommer att höja både värdet och bekvämligheten i huset och ni har alla bestämt tillsammans att det är ett fönsterbyte som är det enda rätta det här året. Ni har kontrollerat bokföringen och sett över så att det finns finansiella medel till att genomföra ett byte av fönster i föreningen i år. Ni får hjälp av en firma som kommer och sätter in nya fönster åt er i fastigheten. Det blir ett fint slutresultat.

9 Dec 2021